• +31-850-647-706
  • info@silkyfrappe.com

MONIN

Met Frostini, Friesche Vlag en MONIN maakt u in een handomdraai heerlijke Silky frappés.

Le Frappé de MONIN is een basismix voor diverse drankjes. Hiermee kunt u eenvoudig en snel frappés, ijskoffie of frozen drinks maken.

MONIN
MONIN, de Premium Flavour Solution voor professionals, is vooral bekend door haar multi-toepasbare concepten zoals siropen, sauzen, puree’s en Frappé. Met meer dan 200 natuurlijke & creatieve smaken is MONIN het vertrouwde merk geworden voor bartenders en baristas van over de hele wereld.
Velen van u zal de naam ‘MONIN’ niet veel zeggen, maar één blik op de iconische flessen en er zal wellicht een belletje gaan rinkelen. MONIN is dé specialist op het gebied van veelzijdige smaakmakers voor professioneel gebruik. Het familiebedrijf uit Bourges, Frankrijk, werd opgericht in 1912 door de toen 19-jarige Georges Monin. Destijds begon hij met de verkoop van wijn en spirits onder het motto ‘passie voor kwaliteit’, een slogan die nog altijd als kernwaarde benoemd staat in het MONIN DNA. Vandaag de dag wordt MONIN geleid door derde generatie Olivier Monin en staat MONIN bekend als dé specialist op het gebied van smaakmakers waarbij MONIN meer dan 200 smaken levert aan meer dan 150 landen. MONIN staat voor premium kwaliteit, creativiteit en innovatie waarbij ze trouw blijft aan haar Franse origine. Een dynamische marktleider en grote speler op het internationale podium van de dranken industrie.

FROSTINI & Le fruit de MONIN: Een perfecte duo!

Met Frostini en Le Fruit de MONIN maakt u in een handomdraai heerlijke fruitige frozen drinks.

Le Fruit de MONIN is een uniek, alles-in-één concept. Uitermate geschikt om snel en eenvoudig een smaakvolle en onderscheidende receptuur te creëren.
Minimaal 50% echt fruit en natuurlijke suikers. Het gehele jaar door dezelfde hoge kwaliteit. Creëer je eigen, authentieke receptuur met een optimale textuur.
Hét antwoord op de sterk groeiende behoefte aan ‘great fruity drinks’. Voor iedere professional onderscheidend toe te passen.

WAAROM LE FRUIT DE MONIN?

• Eenvoudig te gebruiken
• Minimaal 50% écht fruit
• Makkelijke dosering
• Na opening 30 dagen houdbaar
• Het hele jaar door dezelfde hoge kwaliteit