• +31-850-647-706
  • info@silkyfrappe.com

Frostini

Harmoniserende sneeuw

Frostini is een sneeuw variant op de slush die we al jaren kennen. Echter is dit geen ijsschaafsel, maar bestaat Frostini uit kleine sneeuwkristallen die zich gemakkelijk laat mengen. De slush neemt dan ook de kleur en de smaak aan van de vloeistof waarmee het wordt gemengd. “Met andere woorden het absorbeert”. Hierdoor blijft er ook niets over op de bodem.

De slush is een natuurlijk product en bevat alleen plantaardige ingrediënten. Zo hoef je je geen zorgen te maken om onnodige geur en kleurstoffen.

De veelzijdigheid van deze Slush geeft weer dat er meer mogelijk is. Er hoeft geen vaste smaak te zitten aan een slush. Wij doorbreken deze gedachte met de mogelijkheden van onze slush. Wij staan open voor nieuwe creaties en smaken voor op de markt. Zo experimenteren onze klanten met onze slush. Van mocktails tot chocolade, het is allemaal mogelijk.

Onze Silky Frappé

Samen met de producten van MONIN kunnen er heerlijke slush drankjes ontwikkeld en gecreëerd worden. Zo is er met de Frappé basis van Monin ook een overheerlijke ijskoffie ontstaan. Natuurlijk hoort er ook in een koffie, romige melk hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Friesche vlag. Wel bekend van de romige opschuimmelk.

Samen met deze twee Pioniers op het gebied van biologische en pure producten is de Silky Frappé een bewust product. Met hun producten kunnen verschillende ijskoffies gecreëerd worden, maar ook yoghurt drinks. Zo heeft iedereen iets wat hij of zij lekker vind met een verkoelend effect.

Een Griekse Frappé gemaakt met Franse en Nederlandse producten, een internationaal drankje in een handomdraai en om van te genieten!