• +31-850-647-706
  • info@silkyfrappe.com

Friesche vlag

De melk voor in de koffie

Professional Opschuimmelk van Friesche Vlag is dé melk voor horeca professionals. Friesche Vlag Professional Opschuimmelk is speciaal ontwikkeld voor opschuimen, samen met baristi. Professional Opschuimmelk heeft een optimale samenstelling van vetten en eiwitten, zodat het makkelijker opschuimen is en het schuim lang blijft staan. Met Professional Opschuimmelk maakt u de mooiste en lekkerste melkkoffiespecialiteiten, zoals cappuccino en latte macchiato, speciaal voor uw gasten.

Friesche Vlag is een merk van FrieslandCampina. Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen verspreid over de hele wereld van melkproducten, kaas, boter en ingrediënten. Wij zijn gefascineerd door de kracht en de mogelijkheden van melk. Wij willen mensen vooruit helpen door meer uit melk te halen. Wij hebben meer dan 130 jaar duurzame zuivel op onze naam staan. Wij zijn een coöperatieve organisatie en werken als team met elkaar samen.

De juiste balans

Onze opschuimmelk geeft koffie een extraatje en een heerlijke romige smaak. Onze melk, de frappé mix van MONIN en Frostini geven de Silky Frappé een juiste balans voor een Ijskoffie.